Cordaad Welzijn Goedbezig Heeze-Leende

't Cursushuys

supporter van vrijwilligers en mantelzorgers

 

 

Vrijwilligers en mantelzorgers, die kennis en/of vaardigheden willen opdoen, kunnen terecht bij ’t Cursushuys. Dit is een initiatief van WelCordaad.

Het Cursushuys biedt een continu aanbod van cursussen en trainingen voor mantelzorgers, vrijwilligers en (vrijwilligers)organisaties in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Cranendonck, Eersel, Heeze-Leende, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. ’t Cursushuys vertaalt vragen van mantelzorgers, vrijwilligers en (vrijwilligers)organisaties naar cursussen en trainingen.

Het doel is dat iedereen gemakkelijk kan deelnemen aan de aangeboden trainingen, waarbij alle trainingen voor mantelzorgers en vrijwilligers op één gezamenlijke website staan. Zie www.cursushuys.nl

Ook lokale organisaties die werken met vrijwilligers en mantelzorgers kunnen met ’t Cursushuys samenwerken en hun eigen trainingsaanbod inzichtelijk maken via de website www.cursushuys.nl.

Financiële ondersteuning voor dit initiatief komt van Familie Ommering, SFO, Tiny en Anny van Doorne Fonds, Brentano / RC Maagdenhuis, Fonds Sluyterman van Loo, RCOAK, Stichting HSHB, Ars Donandi, PIN- KNR, Oranje fonds, Rabobank De Kempen