Cordaad Welzijn Goedbezig Heeze-Leende

Nieuws

Hieronder staan nieuwsberichten waar we  je graag attent op maken.

 

Er zijn 93 nieuwsberichten gevonden

In het Nationale Jaar Vrijwillige inzet heeft de Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende, onderdeel van Cordaad Welzijn, in opdracht van de gemeente Heeze-Leende weer de gemeentelijke Vrijwilligerswaardering mogen uitdelen.

19.11.2021

Lees meer
Met de training ‘Iedereen doet MEE’ leren trainers, coaches en (bege)leiders van reguliere sport- en scoutingclubs hoe zij ook kinderen met adhd, autisme of lichte verstandelijke beperking met plezier kunnen laten meedoen.

05.10.2021

Lees meer
Ministerie van Justitie en Veiligheid heeft een Informatieblad “Gevolgen Wet bestuur en toezicht rechtspersonen voor verenigingen en stichtingen gepubliceerd”.

17.06.2021

Lees meer
Wil jij weten welke talenten jij vrijwillig in kan zetten? Doe dan de nieuwe landelijk online test en kom er achter waar jouw vrijwilligerskracht ligt: waar ben je goed in, wat doe je graag en hoe zet je dat vervolgens om naar vrijwilligerswerk?

07.06.2021

Lees meer
De Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) is bedoeld om wanbestuur, onverantwoordelijk financieel beheer, misbruik van positie en andere ongewenste activiteiten binnen besturen te voorkomen. Per 1 juli 2021 geldt de WBTR

25.05.2021

Lees meer

Agenda

Meer bekijken >>