Advertentienummer: M2346

Advertentie details

Wanneer:
In overleg
Waar:
Heeze
Sterksel
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd
Activiteit:
Praatje maken
Terrasje pakken
Uitstapje maken

Lange omschrijving

Maatje gezocht!
Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt! Iemand die samen iets met je onderneemt en die oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon. Maar hoe waardevol en speciaal dat ook is, het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zijn we dringend op zoek naar maatjes die echt het verschil willen maken voor de bewoners van Kempenhaeghe.

Vandaag stellen we je voor aan Sven,
Sven is een vrolijke, actieve jongeman van 29 jaar met een ernstige verstandelijke beperking. Sven woont met veel plezier op een woonafdeling van Kempenhaeghe.

Sven kan niet praten, maar kan non-verbaal prima duidelijk maken wat hij wel of niet wil. Sven is beweeglijk, lacht veel en is veel bezig met alles wat er om hem heen gebeurd. Als Sven je interessant vindt of als je een goede band met hem hebt, slaat hij graag een arm om je heen voor een knuffel. Dit doet hij vanuit enthousiasme.

Sven kan enorm genieten van autorijden en fietsen. Maar je maakt hem het meest gelukkig met een ritje naar de bekende, grote, gele M om samen lekker frietjes en kipnuggets te gaan eten! Dat is voor hem echt een feestje.

Kun jij een frietje op z’n tijd ook wel waarderen en lijkt het je gezellig om dit samen met Sven te doen? Neem dan vrijblijvend contact op, de koffie staat voor je klaar!

Mail: vrijwilligersvacature@kempenhaeghe.nl   

Bel: 06-13325079 of 06-83524991

Zien we je snel?!

Paul Verhaeg en Chantal Simar (Recruitment)

Carlijn Ceelen (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe)

 

Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Tegenprestatie

Naast het werken in een ontzettend leuke omgeving, de kans om echt het verschil te maken en het feit dat je enorm van waarde bent voor een ander, willen wij als Kempenhaeghe ook graag laten merken dat we onze vrijwilligers erg waarderen.


Daarom krijg je als vrijwilliger o.a.
- een reiskostenvergoeding
- een eindejaarsattentie
- een vrijwilligersfeest
- gratis deelname aan cursussen en workshops
- gratis deelname aan de personeelsvereniging
- fitnessen tegen gereduceerd tarief

e.d.