Advertentienummer: M2336

Advertentie details

Wanneer:
In overleg
Waar:
Sterksel
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd
Thema:
Beweging/ sport
Sociaal contact
Vrije tijd/ hobby's
Bijzonderheden:
Rolstoelafhankelijk
Activiteit:
Fietsen
Praatje maken
Wandelen

Lange omschrijving

Wandel jij een rondje met Norbert?     

Maatje gezocht!
Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt! Iemand om samen mee te wandelen, een kopje koffie mee te drinken of om iets mee te ondernemen. Iemand die je dag een gouden randje geeft. Het is ontzettend waardevol, maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Vandaag stellen we je voor aan Norbert,  
Norbert is een vriendelijke man van 53 jaar die samen met zijn groepsgenoten op een woonafdeling van Kempenhaeghe woont binnen Kloostervelden, Sterksel. Norbert heeft een matige verstandelijke beperking en is een alerte, heldere en vrolijke man.

Norbert kan enorm genieten van de buitenlucht en is dan ook graag buiten. Hij maakt graag een wandeling (in de rolstoel), of een fietstocht op de duo fiets. Norbert is vrijwel altijd in voor een gezellig praatje of een activiteit.

Norbert is er trots op dat hij uit Maastricht komt en houdt dan ook van Limburgse muziek. Andere interesses zijn dieren, met name leeuwen, puzzelen of een spelletje spelen.

Wat extra één op één aandacht en de mogelijkheid om wat vaker naar buiten te gaan is voor Norbert van onschatbare waarde. Daarom zou het voor hem een enorme meerwaarde zijn als jij af en toe voor hem langskomt! Qua frequentie is Norbert heel flexibel, hij is blij met alle extra aandacht die je hem zou kunnen geven.

Norbert heeft af en toe wat langer de tijd nodig om antwoord te geven op vragen of om te reageren op een opdracht. Het heeft dan ook de voorkeur dat een maatje een beetje geduld heeft en zich aanpast op het tempo van Norbert.

Wil jij het verschil maken voor Norbert? Twijfel dan niet langer en neem contact op voor een (vrijblijvend) gesprek, je bent van harte welkom!

Carlijn Ceelen
Coördinator vrijwilligerswerk Kempenhaeghe
E-mail: vrijwilligerswerk@kempenhaeghe.nl
Tel: 06-83524991

 * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Tegenprestatie

Naast het werken in een ontzettend leuke omgeving, de kans om echt het verschil te maken en het feit dat je enorm van waarde bent voor een ander, willen wij als Kempenhaeghe ook graag laten merken dat we onze vrijwilligers erg waarderen.

Daarom krijg je als vrijwilliger o.a.
- een reiskostenvergoeding
- een kerstattentie
- een vrijwilligersfeest
- gratis deelname aan cursussen en workshops
- gratis deelname aan de personeelsvereniging
- fitnessen tegen gereduceerd tarief
e.d.