Advertentienummer: M2311

Advertentie details

Wanneer:
In overleg
Waar:
Overig
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd
Thema:
Sociaal contact
Vrije tijd/ hobby's
Activiteit:
Knutselen/handwerken
Praatje maken
Spel spelen/puzzelen
Wandelen

Lange omschrijving

Maatje gezocht!

Dit is Bente, een lieve, sociale meid van 17 jaar. Bente heeft een verstandelijke beperking en epilepsie. Ze woont samen met haar groepsgenoten binnen het Centrum voor Epilepsiewoonzorg van Kempenhaeghe op afdeling Den Vinckert.

Bente houdt ervan om actief bezig te zijn, om een rondje te steppen of om lekker te fietsen. Daarnaast is ze een groot dierenliefhebber en is ze dol op paarden.

Samen iets ondernemen is gezelliger dan alleen en daarom zoekt Bente een maatje. Iemand die samen met haar iets wil ondernemen op (of rondom) de afdeling. Bijvoorbeeld samen een spelletje spelen, creatief bezig zijn, schommelen in de tuin of een wandelingetje naar de dichtbijgelegen kinderboerderij.

Bente is overal voor in, maar heeft ‘n beetje hulp nodig om tot een activiteit te komen. Lijkt het jou gezellig om samen met Bente iets te ondernemen? Tover jij die stralende lach op haar gezicht en kun jij haar het liefdevolle “duwtje in de rug” geven wat ze nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact op!

De woonbegeleiders van Bente stellen haar graag aan je voor en kunnen alle uitleg geven die nodig is. Bente kan afspreken op doordeweekse dagen vanaf 15.30u of in het weekend. Bente is flexibel in de frequentie van het contact.

Nieuwsgierig geworden?! Interesse!?
Neem vrijblijvend contact op, de koffie staat voor je klaar.

Carlijn Ceelen – Coördinator vrijwilligerswerk
E-mail: vrijwilligerswerk@kempenhaeghe.nl
Tel: 040-2279151

 * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Tegenprestatie

Naast het werken in een leuke omgeving en het feit dat je echt iets kan betekenen voor een ander willen wij als Kempenhaeghe laten zien dat we onze vrijwilligers erg waarderen. Daarom krijg je als vrijwilliger o.a. een reiskostenvergoeding, een kerstattentie, wordt er eens per jaar een vrijwilligersfeest georganiseerd en kun je gratis aansluiten bij de personeelsvereniging. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan cursussen en workshops.