Advertentienummer: V2084

Advertentie details

Thema (soort werk):
Besturen/ Management
Voor wie:
Groepen/ Volwassenen
Individueen/ Volwassenen
Waar:
Heeze
Wanneer:
Anders/ In Overleg

Lange omschrijving

Heb jij affiniteit met EHBO en vind je het leuk om de rol van voorzitter op je te nemen? Dan zijn wij van EHBO vereniging St. Martinus in Heeze op zoek naar jou!

Onze voorzitter is na ruim 15 jaar gestopt met haar werkzaamheden. Ze heeft het al die jaren met veel plezier gedaan, maar doet nu een stapje terug. EHBO St. Martinus is een mooie vereniging met zo'n 50 leden en een lange historie van 80 jaar.

In de rol van voorzitter ben je het aanspreekpunt van de leden en vertegenwoordig je de vereniging bij allerlei activiteiten. Je zit de algemene ledenvergadering voor en de vergaderingen van het bestuur. Dit zijn er 4 per jaar. Het bestuur bestaat verder uit een secretaris, penningmeester en verbandmeester. Daarnaast denk je onder meer mee over de ontwikkeling van de vereniging en het lesprogramma en onderhoud je contact met de instructeurs.

Ervaring in eenzelfde rol is niet vereist. Wel vinden we het belangrijk dat onze nieuwe voorzitter zich enthousiast en actief wil inzetten voor onze mooie vereniging.

Meer informatie over EHBO St. Martinus vind je op www.ehboheeze.nl. Ook kun je contact opnemen via secretariaat@ehboheeze.nl. We zien je reactie met belangstelling tegemoet.

Tegenprestatie

De rol van voorzitter is een vrijwilligersrol. Er staat geen financiële vergoeding tegenover. Je krijgt er echter wel een leuke rol bij een mooie vereniging met enthousiaste leden voor terug.