Advertentienummer: K2312

Advertentie details

Thema:
Beleid
Besturen / Management
Kunst / Cultuur
Organiseren
PR/ Communicatie
Voor wie:
Verenigingen/ Stichtingen
Vorm:
Cursus / Training
Waar:
Overige
Vraag/aanbod:
Kennis aangeboden

Lange omschrijving

Met veel plezier nodigen we je bij deze uit voor de bijeenkomst Werven en behouden van vrijwilligers op 15 juni. Deze bijeenkomst is bedoeld voor besturen en vrijwilligerscoördinatoren van verenigingen, stichtingen en informele groepen in de cultuursector. De zoektocht naar vrijwilligers staat deze avond centraal.
We ontvangen je graag op 15 juni om 17:00 bij Theater de Borgh in Budel om met elkaar te ontdekken hoe we met vrijwilligers omgaan en wat we anders zouden kunnen doen. 
We starten de avond met een interactieve voorstelling van Durven&Doen, gevolgd door een diner waar er voldoende ruimte is om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Hopelijk ontmoeten we je dan! 

Toegang én diner zijn gratis. Deze activiteit wordt gezamenlijk georganiseerd door Kunstloc Brabant, de Gemeente Cranendonck en de Vrijwilligerscentrale Cranendonck én de Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende.
 
Schrijf je in via de website van Kunstloc Brabant: 
https://www.kunstlocbrabant.nl/agenda/werven-en-behouden-van-vrijwilligers-cranendonck-48036

 

Tegenprestatie

Heb je deelgenomen aan deze bijeenkomst? Laat dan vooral horen of je iets hebt gehad aan alle tips en tricks die je ontvangen hebt.