Advertentienummer: V2045

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Computer/ Lesgeven/ Huiswerkbegeleiding
Voor wie:
Groepen/ Kinderen (0-12)
Groepen/ Jongeren (13-26)
Waar:
Overige
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Vind je het een uitdaging om vrijwilligerswerk te doen in een ontwikkelingsland zoals Gambia op een kleuter-, basis, middelbare school of een vakschool? Dan is de basis altijd het ondersteunen of geven van Engelse les. Het is belangrijk om eerst te wennen aan de cultuur en aan een andere manier van lesgeven en daarom kijk je de eerste dagen mee. Afhankelijk van je niveau Engels, enthousiasme, kennis en inzet, ga je steeds meer zelfstandig doen. Je krijgt de kans om ook bij andere activiteiten of vakken ondersteuning te bieden en je kennis over te brengen aan de kinderen of jongeren. Door deel te nemen als docent of onderwijsassistent draag je bij aan het onderwijs, leer je zelf verschillende vaardigheden en maak je impact bij de lokale bevolking. Wil je graag je kennis delen en van dichtbij zien hoe het onderwijs werkt in een ontwikkelingsland dan is een lesgeef project de perfecte optie. Als medewerker kinderopvang help je de kleinste kinderen op de nursery school (kleuterschool). In overleg en met hulp van de docent organiseer je naast de lesjes die ze krijgen, creatieve of sportieve activiteiten.

Wij vragen
* Je bent minimaal 18 jaar oud op de vertrekdatum.
* Je bent lichamelijk en geestelijk gezond.
* Je bent geduldig, flexibel, betrouwbaar en je hebt interesse in andere culturen.
* Je hebt ervaring betreft de vacature of je volgt een opleiding hiervoor.
* Er is een aanmeldprocedure.
* Je betaalt zelf de kosten die vrijwilligerswerk in Gambia met zich meebrengen zoals b.v. voorbereidings- en begeleidingskosten, ticket, verblijfskosten en maaltijden.

Wij bieden
* Interessante projecten waarvan je veel zult leren.
* Een goede voorbereiding in Nederland en begeleiding in Gambia..
* Ophaalservice vanaf het vliegveld.
* Introductiedag in Gambia.
* Een logeeradres wat dient als thuisbasis waar de vrijwilliger terecht kan met vragen en zichzelf kan ontspannen.
* Diverse mogelijkheden voor uitstapjes en/of workshops.

Voor meer informatie kijk op onze website https://travel2connect.nl of neem contact op via info@travel2connect.nl

Tegenprestatie

Travel2Connect is een kleinschalige sociale onderneming die stagiaires en vrijwilligers de mogelijkheid biedt om - als je ervoor open staat – te leren van een andere cultuur. We brengen je in direct contact met de lokale inwoners van Gambia of Senegal. We streven ernaar dat je een authentieke en unieke ervaring beleeft die je je leven lang bij blijft.